BlancOne vastaanottovalkaisut

BlancOne® valkaisuaine sisältää valoherkkiä kiihdyttimiä, joita aktivoidaan BlancOne® ARCUS valolla. Näin toteutettu valkaisuhoito toimii nopeudella, jota ei ole mahdollista saavuttaa perinteisillä valkaisumenetelmillä (lue lisää). Valokiihdyttimien tehokkuuden ansiosta valkaisuissa käytetään peroksidipitoisuudeltaan miedompia valkaisuaineita, jolloin hoito on hellävarainen eikä vihlontaa esiinny. Kiille ei myöskään kuivu, jolloin tarve erityiselle ruokavaliolle valkaisuhoidon päätyttyä on lyhyempi. Tavallisen kahden vuorokauden sijaan riittää kun BlancOne® hoidon jälkeen välttää värjääviä ja happamia ruokia ja juomia sekä tupakkatuotteita kuuden tunnin ajan.  

Kevytvalkaisu BlancOne Click
Vaikutusaikaansa nähden yllättävän tehokas valkaisu. Aineen vaikutusaika suussa on vain 10 minuuttia, mutta hampaat vaalenevat tyypillisesti jopa 4-6 astetta.

Tehovalkaisu BlancOne Touch
Valkaisu toteutetaan erillisellä käynnillä tai yhdessä jauhepuhdistuksen kanssa. Valkaisukäsittely toistetaan 3-4 kertaa toimenpiteen aikana, jolloin valkaisu vaikuttaa syvemmälle ja tehokkaammin. Tyypillinen tulos on jopa 6-7 sävyä vaaleampi hammas.

Yhdistelmävalkaisu
Tehokkain ja pysyvin valkaisu tapahtuu yhdistämällä vastaanotto- ja kotivalkaisun. Lue lisää

Varaa aika

Vita Bleachguide3D


BlancOne valkaisu

BlancOne ainutlaatuinen valoaktivoitu valkaisuteknologia: