Valkoisemmat hampaat, pysyvästi

Tehokkain tapa valkaista hampaat, on yhdistää vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu. Vastaanotolla käytämme tehokasta valkaisugeeliä, jotta valkaisu saadaan nopeasti käyntiin. Valkoisin hymy saavutetaan turvallisesti, kun valkaisua jatketaan kotona miedommalla hellävaraisella geelillä.

Valmistan sinulle henkilökohtaiset valkaisukalvot kotikäyttöön. Kalvot pitävät valkaisugeelin hampaiden pinnalla, jolloin se voi vaikuttaa jopa yön yli. Näin valkaisu voidaan toteuttaa miedommalla, hitaasti vaikuttavalla valkaisuaineella.

Hinta 350 €
Sisältää henkilökohtaiset valkaisulusikat, vastaanottovalkaisun ja kotivalkaisuun tarvittavat valkaisugeelit.

Mutta miten niin pysyvästi?

Useimmilla meistä oli lapsena hohtavan valkoiset hampaat. Iän myötä kaikkien hampaat kuitenkin tummentuvat ja siten heijastavat vähemmän valoa. Hampaiden valkaisu palauttaa hampaiden sävyn lähemmäs nuoruutta hajottamalla kiilteen sisäisiä värjäytymiä ja palauttaa hampaiden säihkeen.
Valkaisun jälkeen värjäytymiä alkaa taas kertyä ja useimmilla valkaisun vaikutus häviää 1-3 vuodessa. Siksi tarvitaan ylläpitovalkaisuja ja siinä onkin henkilökohtaisten valkaisulusikoiden suuri etu. Kotona käytettävä kotivalkaisugeeli on edullinen tapa ylläpitää valkaisutulosta ja se on niin vaaraton hampaille, että sillä ylläpitovalkaisuja voi tehdä huoletta riittävän usein. Yleensä kerran vuodessa riittää.
hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu voi olla myös miellyttävä kokemus. Valkaisuaineen vaikuttaessa voit rentoutua Yasumi-tuolin lempeässä keinunnassa, rauhoittavan musiikin virratessa tuolista kehosi läpi.