Suuhygienisti Kimmo LoppukaarreMinun hoidossani ei vain poisteta hammaskiveä, vaan pyritään yhdessä löytämään keinot saavuttaa terve suu. Huolellisesti tehty hammaskiven poisto on siihen hyvä alku. Suun terveyden parantaminen vaatii lisäksi potilaan yksilöllisen tilanteen ymmärtämistä ja oikeiden valintojen tukemista.

Varaa aika        

(tai puhelimitse 015 - 212 444 arkisin 8-17).Hammaskiven poisto


Tervetuloa tinkimättömän tarkkaan hammaskiven poistoon. Varaan ensimmäiseen käyntiin aina 60 minuuttia; poistan hammaskiven huolellisesti, mutta hellästi ja kerron samalla miten terve suu saavutetaan. Hoitoon sisältyy myös soodapuhdistus, eli jauhepuhdistus. Se on miellyttävin tapa irrottaa tehokkaasti mm. värjäymät ja saada hampaiden pinnat loistamaan puhtaina. Varmistan myös, että päivittäisessä hampaiden puhdistuksessa kotona käytetyt välineet ja tekniikka pitävät suusi terveenä.

Hinta 150 €
Josta Kela-korvaus 18 €. Ei toimistomaksua tai muita piilokulujaHampaiden valkaisu

Ennen hampaiden valkaisua suosittelen jauhepuhdistusta tai hammaskiven poistoa, joka sisältää myös jauhepuhdistuksen. Se poistaa pinnalliset värjäymät ja tehostaa valkaisun vaikutusta. Tarjoamani valkaisuvaihtoehdot ovat kivuttomia ja turvallisia hampaillesi.

Kevytvalkaisu (BlancOne® Click) 75 €
Valkoisempi hymy nopeasti ja edullisesti. Voit varata sen lisäpalveluksi samalle käynnille hammaskiven poiston (150 €) tai jauhepuhdistuksen (75 €) kanssa. Sopii myös ylläpitovalkaisuksi.

Tehovalkaisu (BlancOne® Touch) 250 €
Kevytvalkaisua tehokkaampi käsittely, antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen.

Yhdistelmävalkaisu (vastaanotto- ja kotivalkaisu) 350 €
Vastaanottovalkaisu ja henkilökohtaiset valkaisukalvot, joilla valkaisua tehostetaan ja ylläpidetään kotona

Tehovalkaisu ja yhdistelmävalkaisu alkavat maksuttomalla valkaisuarviolla, jonka voit varata erillisenä käyntinä tai lisäpalveluna hammaskivenpoiston yhteyteen.Terveys alkaa suusta


Suositusten mukainen hampaiden kotihoito parantaa suun terveyttä, mutta silti lähes kaikille muodostuu hammaskiveä. Se on elävää bakteerimassaa, joka kovettuu kiinni hampaisiin niin, ettei se irtoa kotikonstein. Säännöllisesti ammattilaisen  poistamana hammaskivi ei aiheuta ongelmia, mutta hoitamattomana se lisää merkittävästi suun sairauksia. Suun sairauksilla puolestaan on yhteys useimpiin yleissairauksiin.


Kimmo Loppukaarre 2 (pieni, tausta pois)

Aloitin hampaiden parissa vuonna 1999 hammaslaboratoriossa. Nykyään toimin itsenäisenä suuhygienistiyrittäjänä.


Kevytvalkaisu BlancOne Click valkaisutuloksia:Mikkeli

Kartta
Klikkaa suuremmaksi

Maaherrankatu 28, katutaso
(Kirkkopuiston reunalla)

Ajanvaraus

Puh. 015-212 444

Onko kysyttävää?

Jätä tietosi, niin olen sinuun yhteydessä.

Nimesi:


Puhelinnumerosi:
Tämä kenttä on ansa roskapostittajille; Jätä se tyhjäksi:

Maksutavat suuhygienistille

Yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.


Tietosuojaseloste