Valkoisemmat hampaat, pysyvästi?

Tehokkain tapa valkaista hampaat, on yhdistää vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu. Vastaanotolla voimme käyttää tehokasta valkaisugeeliä, jotta valkaisu saadaan nopeasti käyntiin. Valkoisin hymy saavutetaan turvallisesti, kun valkaisua jatketaan kotona miedommalla hellävaraisella geelillä.

Valmistan sinulle henkilökohtaiset valkaisukalvot kotikäyttöön. Niiden avulla valkaisugeeli hellävarainen vaikuttaa yöisin nukkuessasi ja pystyt seuraamaan tuloksia aamuisin.

Hinta 350 €
Sisältää jauhepuhdistuksen, henkilökohtaiset valkaisulusikat, vastaanottovalkaisun ja kotivalkaisuun tarvittavat valkaisugeelit.

Mutta miten niin pysyvästi?

Useimmilla meistä oli lapsena hohtavan valkoiset hampaat. Iän myötä kaikkien hampaat kuitenkin tummentuvat ja siten heijastavat vähemmän valoa. Hampaiden valkaisu palauttaa hampaiden sävyn lähemmäs nuoruutta hajottamalla kiilteen sisäisiä värjäytymiä ja palauttaa hampaiden säihkeen.
Valkaisun jälkeen värjäytymiä alkaa taas kertyä ja useimmilla valkaisun vaikutus häviää 1-3 vuodessa. Siksi tarvitaan ylläpitovalkaisuja ja siinä onkin henkilökohtaisten valkaisulusikoiden suuri etu. Yön yli käytettävä kotivalkaisugeeli on edullinen tapa ylläpitää valkaisutulosta ja se on niin vaaraton hampaille, että sillä ylläpitovalkaisuja voi tehdä huoletta riittävän usein. Yleensä kerran vuodessa riittää.
hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu voi olla myös miellyttävä kokemus. Valkaisuaineen vaikuttaessa voit rentoutua Yasumi-tuolin lempeässä keinunnassa, rauhoittavan musiikin virratessa tuolista kehosi läpi.