Suuhygienisti Kimmo LoppukaarreMinun hoidossani ei vain poisteta hammaskiveä, vaan pyritään yhdessä löytämään keinot saavuttaa terve suu. Huolellisesti tehty hammaskiven poisto on siihen hyvä alku. Suun terveyden parantaminen vaatii lisäksi potilaan yksilöllisen tilanteen ymmärtämistä ja oikeiden valintojen tukemista.

Suun Suursiivous,
Koe oikeasti puhtaat hampaat


Tervetuloa tinkimättömän tarkkaan hammaskiven poistoon. Varaan ensimmäiseen käyntiin aina 60 minuuttia; poistan hammaskiven huolellisesti, mutta hellästi ja kerron samalla miten terve suu saavutetaan. Hoitoon sisältyy myös soodapuhdistus, eli jauhepuhdistus. Se on miellyttävin tapa irrottaa tehokkaasti mm. värjäymät ja saada hampaiden pinnat loistamaan puhtaina. Varmistan myös, että päivittäisessä hampaiden puhdistuksessa kotona käytetyt välineet ja tekniikka pitävät suusi terveenä.

Hinta 150 €
Josta Kela-korvaus 18 €. Ei toimistomaksua tai muita piilokuluja

Varaa aika
(tai puhelimitse 015 - 222 266 arkisin 8-17).Pysyvä hampaiden valkaisu


Tarjoamani valkaisumenetelmä on tehokkain, edullisin ja turvallisin tapa valkaista hampaat. Voit itse vaikuttaa vaikuttaa lopulliseen sävyyn ja saavuttaa pysyvästi valkoiset hampaat. Hintaan 350 €.  

Tarkemmat tiedot tarjoamastani valkaisusta täältäTerveys alkaa suusta


Suositusten mukainen hampaiden kotihoito parantaa suun terveyttä, mutta silti lähes kaikille muodostuu hammaskiveä. Se on elävää bakteerimassaa, joka kovettuu kiinni hampaisiin niin, ettei se irtoa kotikonstein. Säännöllisesti ammattilaisen  poistamana hammaskivi ei aiheuta ongelmia, mutta hoitamattomana se lisää merkittävästi suun sairauksia. Suun sairauksilla puolestaan on yhteys useimpiin yleissairauksiin.


Kimmo Loppukaarre 2 (pieni, tausta pois)

Aloitin hampaiden parissa vuonna 1999 hammaslaboratoriossa. Nykyään toimin itsenäisenä suuhygienistiyrittäjänä. Olen koulutukseltani suuhygienisti, hammasteknikko, hammaslaborantti ja tradenomi.
Mikkeli

Kartta
Klikkaa suuremmaksi

Maaherrankatu 28, katutaso
(Kirkkopuiston reunalla)

Ajanvaraus
Puh. 015-222 266

Onko kysyttävää?

Jätä tietosi, niin olen sinuun yhteydessä.

Nimesi:


Puhelinnumerosi:
Tämä kenttä on ansa roskapostittajille; Jätä se tyhjäksi:

Maksutavat suuhygienistille

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, Epassi ja eazybreak

Epassi Logo Primary Color RGB-1

Logo-eazybreak

Tietosuojaseloste