Suuhygienisti Kimmo LoppukaarreMinun hoidossa ei vain poisteta hammaskiveä, vaan pyritään yhdessä löytämään keinot saavuttaa terve suu. Huolellisesti tehty hammaskiven poisto on siihen hyvä alku. Suun terveyden parantaminen vaatii lisäksi potilaan yksilöllisen tilanteen ymmärtämistä ja oikeiden valintojen tukemista.

Tule kokemaan oikeasti puhtaat hampaat


Ensimmäiseen käyntiin varataan aikaa aina 60 minuuttia.
Poistan hammaskiven huolellisesti, mutta hellästi ja kerron samalla miten terve suu saavutetaan. Soodapuhdistus, eli jauhepuhdistus sisältyy hoitoon. Se on miellyttävin tapa irrottaa tehokkaasti mm. värjäymät ja saada hampaiden pinnat loistamaan puhtaina. Varmistan myös, että päivittäisessä hampaiden puhdistuksessa kotona käytetyt välineet ja tekniikka pitävät suusi terveenä.

Hinta: 150 €
Josta Kela-korvaus 18 €. Ei toimistomaksua tai muita piilokuluja

Varaa aikasi verkossa (tai puhelimitse arkisin 8-17).Miten hampaat valkaistaan, pysyvästi?


Tarjoamani valkaisumenetelmä on tehokkain, edullisin ja turvallisin tapa valkaista hampaat. Voit itse vaikuttaa vaikuttaa lopulliseen sävyyn ja saavuttaa pysyvästi valkoiset hampaat. Hintaan 350 €.  

Tarkemmat tiedot tarjoamastani valkaisusta täältä!Terveys alkaa suusta!


Suositusten mukainen hampaiden kotihoito parantaa suun terveyttä, mutta silti lähes kaikille muodostuu hammaskiveä. Se on elävää bakteerimassaa, joka kovettuu kiinni hampaisiin niin, ettei se irtoa kotikonstein. Säännöllisesti ammattilaisen  poistamana hammaskivi ei aiheuta ongelmia, mutta hoitamattomana se lisää merkittävästi suun sairauksia. Suun sairauksilla puolestaan on yhteys useimpiin yleissairauksiin.


Kimmo Loppukaarre 2 (pieni, tausta pois)

Aloitin hampaiden parissa vuonna 1999 hammaslaboratoriossa. Nykyään toimin itsenäisenä suuhygienistiyrittäjänä. Olen koulutukseltani suuhygienisti, hammasteknikko, hammaslaborantti ja tradenomi.
Mikkeli

Kartta
Klikkaa suuremmaksi

Maaherrankatu 28, katutaso
(Kirkkopuiston reunalla)

Puh. 015-2222 66

Onko kysyttävää?

Jätä tietosi, niin olen sinuun yhteydessä.

Nimesi:


Puhelinnumerosi:
Tämä kenttä on ansa roskapostittajille; Jätä se tyhjäksi:

Maksutavat suuhygienistille

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, Epassi ja eazybreak

Epassi Logo Primary Color RGB-1

Logo-eazybreak

Tietosuojaseloste