Erikoishammasteknikon palvelut laskulla tai osamaksullaHyödyntämällä tarjoamaamme rahoitusta, et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Sinulle lähetetään kotiin lasku, josta valitset Sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

· Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta tai jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

· Voit maksaa valitsemassasi tahdissa. Lisätietoja eri maksuvaihtoehdoista

Rahoituksen haku


Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voimme hoitaa rahoituksen hakemisen kanssasi ensimmäisen käyntisi yhteydessä. Voit myös halutessasi hakea rahoituspäätöksen jo ennakkoon:

  AVAA RAHOITUSHAKEMUS    tai lähetä tekstiviesti EHT numeroon 18311

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida vastaanotollamme näyttämällä henkilötodistuksesi. Myönnetystä luotosta ei muodostu kuluja ennen kun olet käyttänyt sitä ostosten maksamiseen, jonka jälkeen saat vielä 30-60 pv täysin kulutonta maksuaikaa.

Muistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon:  Kirjaudu online bankiin tästä.Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.